Noc jazyků ve Zlíně

Srdečně vás zveme na letošní Noc jazyků! Akce se koná v pátek 15.3. a tentokrát se přesuneme do Zlína! A to do jazykové školy Lingua, kterou najdete na náměstí T. G. Masaryka 2433 (mapa zde).
 
Program:
19:00 Jak využít AI ve studiu cizích jazyků (Helena Flámová, prezentace: Umělá inteligence pro učení jazyků-1  a Noc jazyků – QR kódy)
20:00 Auf Deutsch? Ja! Mluvíte víc, než si myslíte aneb Germanismy v češtině (Eva Šivicová, Leona Kulová Hanzelková – prezentace zde)
21:00 Japonština v kostce (Michal Svoboda)
22:00 losování (v průběhu večera bude možnost vyplnit jazykový kvíz a zúčastnit se losování o ceny)
 
Noc jazyků najdete také jako událost na Facebooku
 

Co můžete tentokrát vyhrát? Jako obvykle rozdáme spoustu knih! Budeme losovat tři výherce, každý z nich získá balíček, který obsahuje: naši novinku Jazyky na 366 dní, sadu sešitů z Jazykového koutku, plus naše nejoblíbenější knížky Jak vyzrát na cizí jazyky a Zavináče a piškoty. V každém balíčku pak navíc jedno překvapení, učebnice, kterou jste nečekali, jazyk, který vás doteď ani nenapadlo se učit. Prostě osud!!!

K účasti je potřeba jediné: správně vyplnit náš jazykový kvíz! Ale nebojte, kvíz není těžký a navíc máte na jeho vyplnění celý večer 🙂 
 
Vstupné je dobrovolné – ideálně něco na zub (ovoce, brambůrky, džus, cokoliv).
 
Pořádá Jazykový koutek ve spolupráci s jazykovou školou Lingua Zlín.
 

 
vložil/a | rubrika:

Jazykový zpravodaj

Baví vás jazyky stejně jako mě? Líbí se vám články v Jazykovém koutku? Pokud zadáte svoji e-mailovou adresu, můžeme zůstat v kontaktu a já vám vždy jednou týdně pošlu novinky ze světa jazyků – nové články na blogu, jazykové zajímavosti nebo tipy na zábavnější a efektivnější učení. Také se dozvíte o akcích, které nezveřejňuji na webu.